2018. július 15., vasárnap

10 webdesign tippek és trükk

Nagyszerű internetes tervező sokkal többet jelent, mint a szükséges technikai készségek. Az egyik legfontosabb tényező az, hogy folyamatosan naprakészek a legújabb web design tippekkel és trükkökkel az iparban. A legújabb keresőmotor-optimalizációs technikákkal szinkronban lévő webhely segíthet a webhely keresési rangsorának javításában. Ez hosszú távon is segíteni fog az üzletének értékesítéseinek, nyereségének és üzleti eredményeinek javításában. Itt van tíz webes tervezési tipp és trükkök, amelyek segítenek a weboldal eléréséhez a következő szintre.

1. A stílus útmutatók használata 


A stílusos útmutatók ma már nagyon népszerűek a digitális világban. Valójában ezek az útmutatók általában dokumentumok vagy nagy könyvek formájában jönnek létre, amelyek segítik a webmestert az egyenletes stílust fenntartani tartalma során. Web designer Nápolyban Florida
meg kell alkotnia a stílus útmutatóját annak biztosítása érdekében, hogy a webhelyek egységes stílussal rendelkezzenek. Győződjön meg róla, hogy megközelít egy olyan webes tervező céget, amely megfelelő stílus útmutatót használ, mivel ez egy olyan trend, amelyet követni kell a jó weboldal tervezéséhez.


2. Nagyobb betűméret


Bár a nagyobb betűméretek nem újak a webes tervezési világban, még mindig erőt jelentenek számukra még 2017-ben is. A nagy betűkészletek megragadják az olvasó figyelmét, és azokat a tartalomra összpontosítják. Olvashatóság, különösen a kis képernyőkön, például a mobileszközökön, fontos szerepet játszott abban, hogy nagyobb méretű betűméretet tartson fenn egy weboldal tervezésénél. Másrészt a nagyméretű betűméretek kéz a kézben járnak egy minimalista webdesignal, amely a mai napig trend.

3. Minimalista dizájn


Ez egy újabb népszerű tendencia a 2017/18-ban. A legtöbb látogató pártfogolni szeretne olyan weboldalakat, amelyek minimalista tervekkel rendelkeznek, és nem annyira a rendetlenség. Fel kell vennie egy olyan webes tervezőt, aki minimalista témát használ a webhely megtervezéséhez, mivel több ügyfelet vonzhat a vállalkozásába idővel.

4. Indítsa el a Design Offscreen


Ahelyett, hogy létrehozna egy kódot, és elindította volna a dizájnt a képernyőn, a jó tervező egy tábla segítségével tervezi meg a webhely teljes megjelenítését. Ez az ötlet jó ötletet ad a tervezőnek, ahol szeretné elhelyezni az elemeket. Ez a legjobb módja annak, hogy a végén egy nagyszerű weboldalt készítsen.

5. Az oldalsávok fokozatos megszüntetése 


Az oldalsávok zavart okozhatnak. Az oldalsávok eredetileg a webhely használhatóságát javították népszerű tartalmak és új hozzászólások hozzáadásával. Ma azonban a szórakoztató marketingesek használják az oldalsávokat, hogy olyan promóciós tartalmat jelenjenek meg, amely még nem nyújt sok felhasználói élményt. Valójában fel kell szüntetnie az oldalsávokat a formatervezésében, ha nincs szüksége rájuk. Ezzel a webhely zúzódásának nagy részét törli, és minimalista megjelenést kölcsönöz.

6. Érzékeny formatervezés


A mobil keresés gyorsan növekszik. Fontos, hogy a webhely mobilbarát módon több ügyfelet szerezzen, hogy idővel felkeresse a webhelyet. Ezért érdemes felvenni a webhelyre egy érzékeny tervet.

7. A navigáció egyszerűsítése


A legtöbb webmester a navigációs sávon több linket helyez el a látogatók megőrzésére. De ez a leginkább az utóbbi időben megy keresztül. Valójában egy bonyolult navigációs rendszer túl sok lehetőséget hagy hagy a látogatók számára, amelyek miatt ezek a helyek teljesen elhagyhatók. Ezért fontos, hogy kevesebb elemet helyezzen el a navigációs sávon. Ez segít csökkenteni az összeget a rendetlenség a webhelyén.

8. Minőségi képek használata


A képek minőségét frissíteni kell webhelyén. Az eredeti képek fontos szerepet játszanak a webhely rangsorának javításában. Ahelyett, hogy szabad képeket használna, amelyekhez mindenki hozzáfér, fontos, hogy befektetjen egy prémium készletkép szolgáltatásba. Ha jó fotós vagy, akkor is létrehozhat képeket a semmiből.

9. A / B tesztelés


Az A / B teszt segít megismerni, hogy az aktuális webdesign működő-e vagy sem. A terv hatékonyságát tesztelheti, ha megtanulja az AB tesztelés alapjait. Így javíthatja a webes design bizonyos aspektusait, hogy több ügyfelet vonzzon az üzletébe.

10. Fókuszálás a csúszkákon


Ez egy másik webdesign trend 2017-ben. Szüntesse meg a csúszkák használatát a webhely zavarásának számának csökkentése érdekében. Ez megkönnyíti a látogató számára, hogy a webhelyén mozogjon. A csúszka nagyon hasonlít egy oldalsávhoz, amely túl sok lehetőséget teremt a látogató számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése